Om oss

Göteborg som plats har en ganska lång historia som arrangör av leksaks, samlar- och vintagemässa. Mässan har genom åren bytt både skepnad, plats och arrangör ett flertal gånger men en gemensam nämnare har alltid funnits – kärleken till prylarna.

Historien får inte ta slut, jag vill att den skall föras vidare och berättas för kommande generationer, om hur vi förvaltade arvet och förde intresset för gamla prylar vidare.

Att arrangera en mässa kräver kärlek till det man gör, ett enormt intresse och massor med feedback. Som uppvuxen i ett hem fullt av samlarbilar i originalkartonger prydligt uppradade på hyllor högt placerade från små barnhänder är jag mer eller mindre född in i detta.

Redan som liten var jag med på mässorna som morbror Lars arrangerade hemma i Helsingborg och efter tio år i handelsflottan och många år i restaurangbranschen har jag insett att det är bland gamla leksaker, vintagefynd och arvegods som jag hör hemma.

Sedan några år tillbaka bor jag i skärgården utanför Göteborg tillsammans med min sjökapten och det är med stor glädje vi båda hälsar er alla hjärtligt välkomna till Göteborgs Leksaks- & Vintagemässa.

Maria & Rickard